- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Warrior913
újonc
Szia!
Nem vagyok, elképszetően elmélyűlve a számitástechnika világában, de azért ebben tudok segíteni!
A fő kérdésedre a válasz: Igen van elég sok ilyen oldal, az én személyes kedvencem a PCX webáruház [link]
Felár ellenében össze is rakják neked a gépet.
Vagy akár választhatsz az előre összerakott gépeik kínálatából, de előre összetett PC-ket a legtöbb számitástechnikai oldalról is tudsz rendelni.Azonban ha te magad szeretnéd az alkatrészeket összeválogatni, akkor figyelj arra hogy minden passzoljon
Ebben segítségedre lehetnek a gépösszerakás fórumon itt: [link] vagy az angol nyelvű pcpartpicker oldal: [link]
Én inkább az elsőt ajánlom, hiszen ott jobban tudnak neked segíteni. -
clegane
csendes újonc
Üdv
Egy olyan problémával fordulnék a tisztelt hozzáértőkhöz, hogy legutóbb 5 éve volt talán laptopom, PC-m sosem és lehet, hogy vásárolnék egyet. Az egyetlen, amit tudok, az a keret, nagyjából 160, max. 170k. A fő kérdésem az, hogy van e olyan lehetőség, hogy egy forrásból/webshopból beszerezzek minden komponenst? Azt sem tudom sajnos, hogy pontosan mi kell egy számítógéphez, tehát tápegység, videokártya, ház, alaplap, stb. stb.
Játszani ilyenekkel játszanék, hogy Sims 3, Sims 4, Skyrim, meg pár gyerekkori kedvencemmel. Tehát nem a mostani szemkápráztató fantasztikumokkal. És mondjuk 1080p-ben, annál jobb felbontás nem kell. De ha az már sok, a 720p is oké nekem.
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest