Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
HerrKiss
tag
Köszi az eddigi válaszokat.
- 3DMark 2001 és '03 is rendesen, képhibák nélkül lefut, kb. a kártyától elvárható, reális eredményt produkálnak (szerintem... 2001: 12.500 körül, '03 pedig ha jól emlékszem 2500-3000 körül, ebben nem vagyok biztos).
- a monitor is alig fél éves, a videokártya pedig csak 1 hónapos. Nem hinném, hogy a monitorral lenne gond, mert a monitor nem érzékeli szerintem, hogy 3D-s cuccok futnak vagy csak alap windows, és a hiba csak 3D dolgoknál jelentkezett
- ilyen VPU akármi alkalmazásról nem tudok. Húzni nem próbáltam a kártyát sem és a gépet sem, alap órajeleken megy minden.
- a gyári drivereket dobtam fel a kártyához is, éppúgy mint mindenhez... nem szoktam nvidia referencia-driverekkel kísérletezgetni, mert mind a korábbi ABIT, mind a mostani GB kártyával azt vettem észre, hogy minden más, a gyáritól különböző driverrel lassabbak...
még valaki???
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Androidos fejegységek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest