Aktív témák
-
HerrKiss
tag
Köszi az eddigi válaszokat.
- 3DMark 2001 és '03 is rendesen, képhibák nélkül lefut, kb. a kártyától elvárható, reális eredményt produkálnak (szerintem... 2001: 12.500 körül, '03 pedig ha jól emlékszem 2500-3000 körül, ebben nem vagyok biztos).
- a monitor is alig fél éves, a videokártya pedig csak 1 hónapos. Nem hinném, hogy a monitorral lenne gond, mert a monitor nem érzékeli szerintem, hogy 3D-s cuccok futnak vagy csak alap windows, és a hiba csak 3D dolgoknál jelentkezett
- ilyen VPU akármi alkalmazásról nem tudok. Húzni nem próbáltam a kártyát sem és a gépet sem, alap órajeleken megy minden.
- a gyári drivereket dobtam fel a kártyához is, éppúgy mint mindenhez... nem szoktam nvidia referencia-driverekkel kísérletezgetni, mert mind a korábbi ABIT, mind a mostani GB kártyával azt vettem észre, hogy minden más, a gyáritól különböző driverrel lassabbak...
még valaki???
Aktív témák
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest