Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timár úr
csendes tag
Sziasztok!
Van egy synology DS115j nas-om és az a problémám , hogy a plex média szervert folyton leállítja....
van úgy hogy fut napokig de mostanában minden nap leáll. Csomag kezelési központban elindítom és van úgy hogy már pár óra múlva leáll. próbáltam feladatidőzítőben reggel leállítani majd elindítani de nem vállt be.
Mi lehet a hiba? Előre is köszönöm!A feladatidőzítőbe reggel 5.58-kor leállítom a következő parancsal:
"/var/packages/Plex Media Server/scripts/start-stop-status" stop
Reggel 6-kor, 2 perc múlva elindítom:
"/var/packages/Plex Media Server/scripts/start-stop-status" start
-
Timár úr
csendes tag
válasz
Nestor16 #44394 üzenetére
Akkor sem látja a szervert csak folyamatosan megy a plexen a szerver keresése...
Egyszerűen már nem értem mi lehet a probléma. Lehet resetelni kéne az egészet! Csütörtökön megvettem a nas-t beüzemeltem. Csomagkezelőből telepítettem a pexet nem volt jó. Majd felraktam a plex tanusítványt és a pex oldaláról a csomagtelepítőt és semmi. Egyszerüen nem tudom összekapcsolni a szervert a plex fiókkal.
Nem utolsó sorban köszönöm a válaszokat! -
Timár úr
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Synology ds115j nas amin szeretném beállítani a Plex szervert. A Plex oldaláról letöltöm a csomagfájlt és feltelepítem és elindítom viszont a Plex oldalán nem látom a szerverem. Kipróbáltam már jó pár beállítást de nem vezetett eredményhez. Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest