Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Abban igazad lehet, hogy az LG és a Samsung erősen sztárolt, és könnyen lehet, hogy egy árkategóriában vannak még legalább ilyen jó modellek.
Nagyon nehéz ítéletet alkotni egy adott típusról, kéne tudni pl. hogy X db-ból hány fog Y éven belül meghibásodni... :)
Én Samsungot használok 2 éve, nekem apróbb hibák ellenére bejött, de lehet, hogy más is bejött volna. :)
Picit OFF, de tanúlságos: munkahelyemen nemrég kaptak a tervezők 21'-os EIZO-kat, bőven 200.000 FT felett volt az áruk. Egyik elé leültem, a bal felső sarokban kapásból kiszúrtam, hogy teljesen életlen a kép....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest