Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
amargo
addikt
60mb? ASA-nál nem tudom, hogy van de ott ha jól emlékszem külön dat és log file van és alapból meg kell adnod mekkor a dat (data) mérete.
Inkább a táblák, rekordok(típusa), várható sorok szám ami többet mond. Tömörítést is lehet hazsnálni ASE-re.
OdbcExplorer is egész jó, főleg mert a felhasználók gépein is lehet hirtelen haszni, hiszen csak 1 exe.
iSQL-el legalább is, amit én használtam a buffert is állítani lehetett, meg még valami, amire nem emlékszem, azok hazsnosabbak, mint a listázandó rekordok számának a manipulálása, hizsen, ha neked pont az 501-ben van a keresett érték, de igazából meg felelő lekérdezés kell jól lehet kimutatni a válaszidőt stb.
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest