- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Elvileg arra lenne jó, hogy rack-ben lévő IDE vinyókat cserélgess on-the-fly - azaz működés közben. És igen, nem túl biztonságos, de azért paranoidnak sem kell lenni.
Amikor elindul, kapsz egy listát a gépben található meghajtókról meg van három gomb: swap all in - erre megkeresi az összes új eszközt (tehát akkor kell, miután behelyezted a rack-et), swap out - erre kiszedi az eszközök közül (az eszközkezelőből is) a kijelölt eszközt - előtte nyilván be kell zárni minden olyan programot, mi rajta ül, meg exit...
Eddigi tapasztalataim alapján a merevlemezek harmadára nem működik és a kipróbált gépek felénél sem... de ha működik, akkor jó.
Ja igen: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
Én a 4.0 próbaverzióját raktam fel és működik - azonban a munkahelyemen ugyanez a verzió már el sem indul... mindig azt mondja, hogy BAD NAMESPACE.
Írtam a support-nak, hogy ilyenkor mi van, válaszoltak is, megkérdeztek ezt-azt, még küldtem nekik AIDA diagnosztikát is, de végül nem jutottak semmire vele. Ott azóta sem megy.
Aztán az is érdekes, hogy pl. egy 1,6GB-os ősrégi Seagate-et lazán felismer és ki is lehet szedni, de az újabb 20GB-os Quantum-ra meg rá sem mozdul... szóval - hol működik hol nem... mint a mesékben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest