Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz ForgacsB #218652 üzenetére
Végül is nem rossz vétel annyiért. Kínai tríciumos óra esetén előfordulhat, hogy gyengébben világít a tríciumcső, svájcinál nem hallottam még ilyet. Referenciaszám alapján max. akkor lehet megtudni a gyártási időt, ha csak rövid ideig gyártották, mert a ref. szám a típust azonosítja, amit sok évig is gyárthatnak. A gyártási szám, ami segíthet, de annak a formáját nem ismerem Davosák esetén. De miért kell a gyártási idő? A szíjról megoszlanak a vélemények: egyeseknek bejön, mások szerint csajos vagy stricis; a lényeg, hogy neked tetszik-e.
(#218653) @mriya@:
A Steinhartnak is van tríciumos órája?(#218651) 5-ös kezelő:
Volt egy videó, ahol a Vostok vagy valamelyik nagyobb forgalmazó egyik fejese mutatta be ezt a "trükkös" dátumváltást; engem meggyőztek, hogy alkalmazható a módszer. Bár egyik Vostokom sem dátumos.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A Davosa nemrég kezdett csinálni tricium gázos órát. Ez kissé enerváltabb , mint a Steinhard órái. Én is azt venném. Ha pedig lehetne választani, akkor ott van a Luminox, és a Ball.
Ezektől igencsak elkerekedik az ember szeme: [link]Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
@mriya@
őstag
Nekem nagyon tetszik, de inkabb egy Steinhartot vennék, ami talán meg olcsóbb is.
Minőségileg kb. ugyanott vannak.
A mesh szíj az én szívem csücske.
Volt már több tríciumos karórám, egyedül 5-ös kezelő nagy kedvencével faragtam rá, de azzal nagyon. 😭
Ha volna ilyemire pénzem, és akarnék is karórát venni, egy t100-as csövekkel szerelt nagyon ott lenne az elsők között.
Szerintem egy ilyen megfelelne az összes elvárásomnak. 😎Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest