Hirdetés
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Már étem vele az automata Tissot-tal kapcsolatban. Nagyon segítőkész volt és nem akartam kockáztatni, üzletben vettem meg az ő közbenjárásával. Azóta is maximálisan meg vagyok elégedve.
Viszont ezek a Tissot PRC 200 chrono-k még mindig 80-tól indulnak és még kedvezménnyel is 65 körül lennének.
Most pedig 40-45-nél többet nem akartam kiadni kvarcért, ebben lett volna benne a kül aukciós oldalakon található darabok. Csak ugye sanszos, hogy bóvlit kap az ember. Így meg akkor felejtős
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Mini PC
- Spórolós topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest