Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertb88
tag
válasz Gabbana #3817 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon lehet hitelre órát venni. De lehet tévedek....!
Egyébként engem is meglep, hogy a citizen csak 12hónap garanciát ad.....az pont fele annak amit a svájci testvérei vállalnak.
De még a divat órákra (Armani, Boss, stb.)is 2 év garanciát adnak.Egyébként remélem te tisztában vagy vele, hogy a citizen az nem svájci, hanem, japán......!
Egy másik fórumon 3hétig ment a duma a citizenről, hogy az is jó kis svájci, mire megelégeltem regeltem és leirtam nekik, h az igazából abszolut nem svájci hanem japán! Erre az üzenetemre fél órán belül kb. 72-en letámadtak, h ez nem igaz, aztán linkeltem nekik egy ezt bebizonyitó oldalt. Ezután kb. 50% belátta, a másik 50 szerint a linkem tuti rossz volt!
Egyébként semmi bajom a japán órákkal és az általad feltöltött citizen is tetszik!
De azért 200E-ért már nagyon jó kis svájci órákat (Certina, Tissot, Doxa, sőt quartz longines-t is) lehet kapni!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Besder 5MP WiFi/LAN ONVIF HIBÁS!!
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest