- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
heartdown #233852 üzenetére
én lassan 5 éve nyúzok egy GW-4000-1A3-t és nagyon szeretem. ez sem pici, de a Mudmaster egy szörnyeteg. bitang egy szerkezet az is. nekem kritérium volt az analóg. mindenhova ezt viszem, ami terep, munka, sport, és egyéb öltönytől eltérő napirend. látszik rajta, hogy nem irodai darab, de semmi komoly, jól bírja. egy dolog, ami szerintem alapvető és elkerülhetetlen, ha G-Shock: no tough solar, no buy.
-
dzsi23
addikt
válasz
heartdown #233852 üzenetére
Nagyjából az összes G-t erre találták ki (a bling-bling modellektől eltekintve). A Mudmastert javasolnám, de az újak között szinte csak inverz kijelzős van, ami irodába okés, de rendeltetésszerű használatra inkább a "simát" választanám. Utóbbival talán még lehet találni régebbi modellt. De a Rangeman is megfelelő választás. Ahogy a ~40 ezres GW-M5610 is megfelelő, szal olyat válassz, ami tetszik, méretben megfelelő, és tudja azokat a funkciókat, amikre szükséged van (pl. rádiójeles vagy bluetooth szinkronizálás, fényenergiás töltés, kicsi vagy nagy gombok [bár ez nem funkció, de fontos szempont lehet], stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged