Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz
bence0929 #104922 üzenetére
Ha jól értettem ez a három az, amit olcsóbban, a kereskedelmi ár alatt meg tudsz venni újonnan itthon (viszont tényleg ne videót, hanem képeket linkelj inkább legközelebb, telefonról elég sz@r tud lenni!).
A három lehetőség közül egyértelműen a 3-as és mindenképpen fémszíjjal!
Az Atlantic-ot hagyjuk, a második semmi extra (egy jó óra, de teljesen jellegtelen. Hordani lehet, de hamar ráunnál és megbánnád).
A Hamilton Khaki melletti érvek: van stílusa, jó méret, neves gyártó (minőségre nem lehet panasz). Sportosan elegáns, én minden további nélkül felvenném öltönyhöz is (megfelelő szíjjal persze)!
Ha az mellett döntez mindenképpen fémszíjjal szerezd be! Egy szép bőrszíjat, NATO-t, Zulu-t, stb. bármikor vehetsz hozzá, viszont utólag fémet beszerezni (ami passzol a tokhoz és elég jó minőségű is egyben) elég nehézkes és nagyon zsbbenyúlós téma! Akár alkalomhoz, öltözékhez, időjáráshoz is tudod cserélgetni a szíjakat otthon is mindig más arcot adva az órának. Amúgy sem bánnád meg, de ha főleg jó áron hozzájuthatsz ne hagyd ki!Amit Fagyálló linkelt Seiko szintén nagyon jó cucc, stílusában hasonló, az egyetlen hátránya, hogy idehaza nem kapható, mindenképpen külföldi beszerzés/berendelés.
Mr.Deluxe: nem gyenge kis csapat!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Igaz, azt kérdezted, hogy a 3 közül melyik tetszik, nem pedig véleményt kértél, de én azért leírom
Ez a három óra amiket kinéztél, stílusában eléggé különbözik egymástól. Ha nem igazán tudod még, hogy melyik stílus mellett voksolsz, akkor szerintem ne vegyél 100-130 ezerért órát, mert lehet hogy később megbánod majd.
Az első kifejezetten elegáns óra, a második szerintem semmi különös, a harmadik inkább már sportosan elegáns. amit fagyallo kolléga linkelt, stílusban szerintem egyiknek sem igazán alternatíva, inkább akkor lehet jó, ha lazábban jársz (én öltönyhöz fel nem venném), és van azért csuklód amire rá lehet aggatni.Én vagy gondolkodnék még picit, vagy vennék ebből a pénzből pl egy elegánsabb bambinot (kb 40K) meg valami sportosabb casiot (kb 20-25K), és még maradna is.
-
g0n21
senior tag
válasz
Hármast ezek közül, bár kicsit más stílus, mint az első kettő, de nekem tetszik.
Ha svájci automatát szeretnél ennyiért, akkor még a steinhart jöhet szóba, vagy nagyon belépő. tissot, pl pr50.
Ha vintage is jó, akkor ilyen áron Longines, Omega is lehet, vagy Mido, Bulova super seville
De igazán csinálhattál volna egy rendes online szavazást, mint Mr. Deluxea vesékkel..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest