Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • squir

    aktív tag

    válasz bence0929 #104922 üzenetére

    Ha jól értettem ez a három az, amit olcsóbban, a kereskedelmi ár alatt meg tudsz venni újonnan itthon (viszont tényleg ne videót, hanem képeket linkelj inkább legközelebb, telefonról elég sz@r tud lenni!).

    A három lehetőség közül egyértelműen a 3-as és mindenképpen fémszíjjal!

    Az Atlantic-ot hagyjuk, a második semmi extra (egy jó óra, de teljesen jellegtelen. Hordani lehet, de hamar ráunnál és megbánnád).

    A Hamilton Khaki melletti érvek: van stílusa, jó méret, neves gyártó (minőségre nem lehet panasz). Sportosan elegáns, én minden további nélkül felvenném öltönyhöz is (megfelelő szíjjal persze)!
    Ha az mellett döntez mindenképpen fémszíjjal szerezd be! Egy szép bőrszíjat, NATO-t, Zulu-t, stb. bármikor vehetsz hozzá, viszont utólag fémet beszerezni (ami passzol a tokhoz és elég jó minőségű is egyben) elég nehézkes és nagyon zsbbenyúlós téma! Akár alkalomhoz, öltözékhez, időjáráshoz is tudod cserélgetni a szíjakat otthon is mindig más arcot adva az órának. Amúgy sem bánnád meg, de ha főleg jó áron hozzájuthatsz ne hagyd ki!

    Amit Fagyálló linkelt Seiko szintén nagyon jó cucc, stílusában hasonló, az egyetlen hátránya, hogy idehaza nem kapható, mindenképpen külföldi beszerzés/berendelés.

    Mr.Deluxe: nem gyenge kis csapat! :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák