- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyó
csendes tag
Kedves Mindenki,
A neten közben keresgéltem és találtam ezt a videót: https://www.youtube.com/shorts/AkXPG9PIX9Q . Ez egy Vitara, de talán ugyan az probléma, megoldás. Most úgy vélem, hogy a Mi esetünkben is ez a hang(zaj) hallható. Nem tudom, hogy mennyire adja vissza a videó, de elég zavaró amikor pont az ember fülénél hallható.
A videóhoz tartozó hozzászólásokat google fordítóval lefordítottam és ha jól értem, akkor a pont hegesztéseknél lévő két lemez, nem illeszkedik megfelelően egymásra és ez adja ki a hangot.
Ha esetleg valakinek a hang kapcsán van információja, tapasztalata, akkor azt megköszönöm.
Nem találtam, hol tudom a korábbi hozzászólásomat szerkeszteni, így a sajátoméhoz szólok hozzá.
-
Vinyó
csendes tag
válasz
szabonagyur #71819 üzenetére
Nekünk 2025-ös GLX S-Cross(manuális váltó) van és abban, így néz ki szerintem.
-
Vinyó
csendes tag
Kedves Mindenki,
Ezzel kapcsolatban szeretnénk tanácsot, segítséget kérni. Olvasom a fórumon a hozzászólásokat, most 2022.03-nál járok, de konkrét megoldást még nem találtam.
2025.02 végén vettünk egy Suzuki S-Cross-t. Kb 2-3 hete olyan 1500km után a vezetőoldali B oszlop felől fura hang kezdett jönni, mikor Budapest utcáin közlekedünk(kb mindenhol), és kisebb nagyobb egyenetlenségeken megyünk át. Olyan mintha két fém a rázkódás során összeérne, összeütközne. Nem vagyok benne biztos, de a fórumon itt ennek a jelenségnek a neve a „cicergés”. Bár én most azt sem tudom, hogy a B oszlop környékén ér össze valami, vagy az ajtó üvegjéből jön. Az ablakok szinte mindig fel vannak húzva.A vásárlás előtt megkérdeztünk kb 6 S-Cross tulajdonost, hogy mi a véleményük mindenki dicsérte, nem számoltak be ilyenről.
Hívtam már a kereskedő szervizét ahol azt mondták, hogy biztonsági öv állítója ahogy mozog az ad ki ilyen hangot. Utaztunk úgy, hogy fogtam ezt a részt, hogy ne mozogjon és akkor is előjött a hang.
Tudtok valami megoldást erre javasolni? Akinek már volt ezzel problémája az talált erre valami megoldást, vagy olyan szervizet ahol ezt megoldották? Mintha korábbi hozzászólásoknál olvastam volna olyasmit, hogy valakinek az ajtaján igazítottak és/vagy vákumzsír használata javított a helyzeten bár nem oldotta meg teljesen. Bár sajnos ezt a hozzászólást nem találom.
Köszönjük a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest