- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Sza_Sa #34528 üzenetére
Hát a szimering cserénél a szerelő azt mondta, hogy ha megoldódik ezek cseréjétől, akkor oké, ha nem akkor valami súlyosabb dolog és azt nem éri meg javítani. Az olaj esetében gondoltunk már a lehúzók beragadására vagy valamire ezzel kapcsolatban, plusz a főtengely szimeringnél is szivárog szerintm az olaj, mindenesetre ez a kisebbik gond.
Mi lehet a kb. ára egy bontott jó állapotú blokknak?
Sík úton van benne, bár szerintem régen több volt és sík úton jobban húzott. Tökéletesen indul, még a csere előtt és azóta is nagyon ritkán ingadozik az alapjárat. Lehet, hogy mértek, de sajnos nem tudtam ott lenni, így nem tudok semmiről.
Köszönöm a segítséget!
-
kristoph08
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, mert elég kilátástalan a helyzetem.
Adott egy 1998-as 1.3-as Swift GLX, a hiba pedig a következő: bizonyos időszakokban és főleg parton felfelé, 4. fokozatban borzalmasan elkezd rángatni az autó 2800 körüli fordulaton, majd elkezd esni a fordulat, vissza kell váltanom, majd 3. sebesességben is ugyanez, folyamatosan rángat, majd visszaváltás 2-esbe, ahol nagy nehezen fel tudok kúszni a partra.
Korábban rendszeresen jelentkezett ez a hiba, akko szelepszár szimering csere történt az autón, néhány hónapig nem is jelentkezett ez a hiba, de most megint.
Emellett elég nagy mértékben fogyasztja az olajat, hozzávetőlegesen 1L/1000 km.
Mit gondoltok mi lehet a hiba? Esetleg a váltóval lehet gond?
El vagyok keseredve, mert lassan nem ér annyit az autó amennyit folyamatosan ráköltök, viszont valamit használnom kell.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó KTM női kerékpár!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged