Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz tboy93 #54717 üzenetére
A kereted nyilván nem tudom, de nézz szét esetleg a Toyotánál még. Amúgy nagyon gyanús, hogy az 1.5 + hybrid egy az egyben Toyota technológia lesz. Yarisból, Yaris Crossból most is ebben a formában lehet rendelni.
Amúgy bennem is felmerült, hogy a céges autóm miatt inkább eladnám az egy éves, összkerekes S-Crossom, mivel jó, ha kéthetente be van indítva, de ezeket az árakat látva inkább maradni fog. Nem hinném, hogy sokat menne lefele az ára... Vicces amúgy.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
zsolt19900
őstag
válasz tboy93 #54717 üzenetére
igen, jelenleg eléggé a nicknevedre hajazó helyzet alakult ki ezen a színtéren.... amikor meglátom, hogy az xykmrt futott autókat is annyiért -vagy többért- árulják, mint amennyiért megvásárolták....
persze nem mondom, hogy én sem lovagolnám meg ezt a tendenciát.... valamilyen szinten érdekes dolog lesz pl. 3-4-5 év múlva eladni a tervben lévő (igen igen picit előre gondolkodom) Swiftemet, hisz ki tudja? lehet, hogy addigra épp még lesz olyan réteg, akinek ezek a szögegyszerű járművek lesznek a legmegfelelőbbek.... na de majd jön a kérdés, hogy Én mit fogok tudni vásárolni, ha hasonló szögegyszerű termékre lesz szükségem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest