Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozzmexy
senior tag
Merem ajánlani, két garnitúra ment ki a corollabol, csak még sima nightbreaker volt, meg egy blue is...
Miután beraktad légyszíves fáradj el egy fényszóró állításra, de komolyan, mert refizni fognak a szemből jövők ha egy picit is magasabbra világít mint az ideális. Nem nappali fényt varázsol, de a többihez képest bestbuy. -
Én használtam egy ideig, de nem Suzukiban - előrelépés volt egy noname után, meggyőzött, hogy később megvegyem a Night Breaker Laser-t
Ma hajnalban én voltam a sofőr, ilyen kihalt országutakon sötétben ritkán vezetek, szinte végig ment a távolsági, még az utasok is megjegyezték, hogy brutál fénye van (az Osram ködlámpával együtt pláne..)
A Silverhez még annyit, hogy talán kicsit hosszabb élettartamú, mivel nem annyira végletekig a fényerőre van kihegyezve - de ez inkább csak egy gondolat, mint tény, nem teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest