- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz VaniliásRönk #914 üzenetére
nálam ides odd van be is bootol majd mint nálad nem találja a lemezt, ha kiválasztom hogy mutassa az eszközöket akkor a vinyot mutatja az odd-t nem probáltam varriálni milyen drivereket töltsön be az eszközmeghajtoknak de sajnos lutri mert nem találja igy se a gyártó honlapján sem találtam semmi használhatót most akkor a suse magyarországnak vagy asus magyarország felé kérdezzek
-
Motaba78
addikt
válasz VaniliásRönk #912 üzenetére
Ez igaz, de a másik dolog amig a régi gépem volt addig a sima 10 est feltudtam rakni de az sem megy fel szintén ilyen okbol.
Lehet driver probléma ? a régi gép abit ic7g alaplap erre simán felment, az uj pedig p5bdeluxe és ezen külsöleg oldották meg az ide vezérlést szerintem itt van a megoldás elásva -
Motaba78
addikt
válasz VaniliásRönk #904 üzenetére
Szia nekem ugyanez a problémám ma probáltam ki illetve szerettem volna, de sajna nem megy fel nekem sem és azt sem tudom hogy most hogyan telepitsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!