Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
válasz
szasza_1
üzenetére
Hát igen...én is jónak tartom azt hogy létezik ''normális'' Free OPrendszer is (Win sem az...bármint normális
), de sokan túldícsérik a Linuxot, és ezért írtam hátha tényleg érdemes feltelepíteni Win mellé és hobbiként tanulmányozni, mert hamarosan, majd egy teljes átlagfizetés kel majd ahhozz, hogy itt, szeretett Hungáriában, szert tegyünk egy jotiszta Win-re (akár Longhorn akár Vista akár NeoBruceChuckNorrisLee lesz a neve) 
Tehát komolyan nem fikázni akartam a Pingvint, hanem megkérdezni mennyit fejlődött azóta -
Majstor
senior tag
Nem kötekedésből kérdezem, de komolyan, most a Linux mitől jobb mint a Windows...azon kívül hogy nem kel érte perkálni (+csomó spéci driver kell hozzá...és nem játékbarát)
Bocs ha félre lennék informálva...1x feltelepítettem az UHU Linuxot egy gyenge konfigon, remélve hogy kevesebbet igényel mint a Win, és többet zabált mint egy Xp (vagyis Divx Film akadozott UHU alatt) Xp alatt simán ment.
SUSE Linux milyen?
Válaszokat előre is Thank's!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Photoshop
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de sokan túldícsérik a Linuxot, és ezért írtam hátha tényleg érdemes feltelepíteni Win mellé és hobbiként tanulmányozni, mert hamarosan, majd egy teljes átlagfizetés kel majd ahhozz, hogy itt, szeretett Hungáriában, szert tegyünk egy jotiszta Win-re (akár Longhorn akár Vista akár NeoBruceChuckNorrisLee lesz a neve)