Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #504 üzenetére
És szerinted ki tudnám cserélni az X felületet egy hatékonyabra?
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #502 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod. Még valami kicsit olvasgattam a fórumot és mondták hogy az x felület elég lassu a suse ban( asszem én a 10 st sezdem le az csak 3.6 giga) igaz?
-
zLegolas
őstag
válasz
Kristoforo2 #492 üzenetére
Naná, ha pl. egy izraeli vagy amerikai srác ír valami okos progit, abba nem az az első dolga, hogy magyar modult is barkácsoljon. Mások meg vagy megcsinálják, vagy nem.
(Öööö, az emlékeim szerint Winfo$ alatt is ángélus a porgramok 95%-a, nem?)
-
Gao182
tag
válasz
Kristoforo2 #492 üzenetére
Hát sztem soha nem fog tudni magyarul tejjesen a suse, de lehet nem is baj, ellemben k szar hogy rohattul nem tud sebességet produkálni, magyarol K lassú...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- PlayStation 5
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest