Új hozzászólás Aktív témák
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #504 üzenetére
És szerinted ki tudnám cserélni az X felületet egy hatékonyabra?
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #502 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod. Még valami kicsit olvasgattam a fórumot és mondták hogy az x felület elég lassu a suse ban( asszem én a 10 st sezdem le az csak 3.6 giga) igaz?
-
zLegolas
őstag
válasz
Kristoforo2 #492 üzenetére
Naná, ha pl. egy izraeli vagy amerikai srác ír valami okos progit, abba nem az az első dolga, hogy magyar modult is barkácsoljon. Mások meg vagy megcsinálják, vagy nem.
(Öööö, az emlékeim szerint Winfo$ alatt is ángélus a porgramok 95%-a, nem?)
-
Gao182
tag
válasz
Kristoforo2 #492 üzenetére
Hát sztem soha nem fog tudni magyarul tejjesen a suse, de lehet nem is baj, ellemben k szar hogy rohattul nem tud sebességet produkálni, magyarol K lassú...
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest