Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Köszönöm a segítséget, sajnos a linux után hiába raktam fel a win7-et, mint ahogyan mondtad nem engedte a linuxot utána bootolni.
Szóval akkor előlről kezdtem, feltettem a win7-et, egy 30GB-os elsődleges partícióra, plusz igen, ő még csinált magának egy 100MB-osat a lemez elejére.
Valamint csináltam egy 20GB-os partíciót a linuxnak(ezt nem formáztam természetesen), és az összes többi helyből egy ntfs partíciót.Linux partícionálásnál hova csatoljam majd a win7 rendszert és a nagy ntfs partíciót?
Kell külön /boot-ot is csinálni a linuxnak, vagy elég a / , a swap és a /home?
Ha csinálnék /boot-ot partícionálásnál akkor azt hova rakná?, a lemez elejére gondolom, de ott meg a win7 van

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest