Legfrissebb anyagok
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Miért lassú? Ezt kérdezem én is. Próbáltam Ubuntu, Fedora és Debian telepítőket az utóbbi években rendszeresen, de mindet verte az openSUSE telepítője lassúságban. És ahogy nézem, nem is kívánnak rajta gyorsítani. A YaST dettó, csak azt nem tudom mihez hasonlítnai, mert ilyen központosított valami nincs a többiben.
De vannak más szépségei is a 11.4-nek. Kirakja az asztalra az összes egyéb particiót, amihez neki nincs semmi köze, és nem tudok vele mást kezdeni, csak megpróbálhatom felcsatolni őket, ami meg nem sikerül neki. De például nem tudom törölni őket az asztalról, ilyen opció nincsen. Tehát ott fogják a helyet, és ennyi.
A grubja meg nem tudja bebootolni a Debian-t (Ubuntut és Fedorát tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest