- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi, közben inkább beoperáltam a dvd-t a gépbe, és arról tettem fel, így ment elsőre. pár dolog kényelmetlen kicsit benne, de amúgy tetszik! ha elmennek valami idióta irányba a canonical-nál, akkor azt hiszem erre fogok átállni, végre rendesen működnek alatta a hardvereim (11.2 még be sem tudott bootolni).
a csomagkezelés és repók amúgy hogy működnek suse alatt? egy-egy kiadásba befagyasztják a programok adott verzióit, vagy várható, hogy kijönnek frissebbek (például OO.o 3.0, vagy újabb firefox, empathy, stb)?
meg hol lehet még jó repókat találni hozzá? pár hónapja belebotlottam egy remek listába, amin volt egy tonna hivatkozás, de most valahogy nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest