Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi, közben inkább beoperáltam a dvd-t a gépbe, és arról tettem fel, így ment elsőre. pár dolog kényelmetlen kicsit benne, de amúgy tetszik! ha elmennek valami idióta irányba a canonical-nál, akkor azt hiszem erre fogok átállni, végre rendesen működnek alatta a hardvereim (11.2 még be sem tudott bootolni).
a csomagkezelés és repók amúgy hogy működnek suse alatt? egy-egy kiadásba befagyasztják a programok adott verzióit, vagy várható, hogy kijönnek frissebbek (például OO.o 3.0, vagy újabb firefox, empathy, stb)?
meg hol lehet még jó repókat találni hozzá? pár hónapja belebotlottam egy remek listába, amin volt egy tonna hivatkozás, de most valahogy nem találom...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Fujifilm X
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest