- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Már bocs, de te csak annyit mondtál, hogy neked mindent megcsinált alapból a yast. Ez eddig rendben van, de közel sem biztos, hogy így a leghatékonyabb a rendszer, ahogy azt fentebb a kolléga el is magyarázta. Szóval végülis nem mondtál túl sokat, ennyit már magamtól is tudtam, a kérdés az volt, hogy mi a legoptimálisabb megoldás.És úgy néz ki, nem biztos, hogy a tiéd. Egyébként 9.1-et már én is használtam, csak éppen nem dual-boot-ként. Csodálom, hogy tanultad meg használni, miközben nem tudsz letölteni egy linuxot. Gondolom te is sulinetes géphez kaptad, mint az egyik ismerősöm. Nekem is adta, én meg raktam fel helyette neki xp-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anime filmek és sorozatok
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest