Hirdetés
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricc
tag
Helló!!
Az lenne a nagy problémám hogy soha nem találkoztam még ilyen hibával és fogalmam sincs hogy mi lehet a baj:
Újratelepítettem a Win XP prof. oprendszert(campus verzió, teljesen legális), ami eddig tökéletesen működött, ezt használtam 3hónapig kb. Most olyat csinál, hogy nem tudok semmilyen külső drivert felrakni (pl Catalyst), mert miután kibontja a tempbe(végigrohan az a kis csík közvetlenül az indítás után, és utánakövetkezne a drvtelepítés) egyből kír egy hibaüzenetet: katasztrófális hiba, a telepítő nem tudja megindítani a telepítést!
A netem is csak azért van mert manuálisan feltelepítettem egy realtec belső XP drivert és legalább az működik (egyébként nem is az van hanem integrált nvidia).
Szóval bármilyen külső nem Win xpdrivert telepítenék, blokkolja a windows ezzel a kis hibaüzenettel, pl az Audigy2 höz, meg az alaplapi nforce2chipsethez is saját drv kell és azt sem engedi.
A gépem egyébként 2600+Barton, ASUS A7N8X-X alaplap, 9800pro.
Nem tudom mitől lehet de már kipróbáltam azt is hogy hátha nem rendszergaza volnék saját gépemen, és felléptem ctrl+alt+del el rendszergazda felhasználónévvel is úgyis ugyanez!
Na ez micsoda? Számomra hihetetlen kibaszás, ilyet még soha nem csinált pedig direkt a holnap 9 órára keszültem, lövik a HL2őt, és így kibasz velem a gépem, hát remek!
Előrre is köszi a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mazda topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest