- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Megbuktatta az egyes Xeonok fizetős funkcióit az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
A fanatic xenophobe +30%, a despotic/star empire 10/20%-ot ad a határokra, ez elvileg csak a bolygókból "kisugárzott" határokra vonatkozik,de ha a frontier outpost úgy van lerakva,hogy beleér a birodalom többi részébe,akkor az egész hízik szépen és ez hatalmas területeket jelent.
A 2250-es évekre északon egy xenofób fallen empire + a saját határom segítségével, délebbre egy királyság visszanyesegetésével (abandon planeteztetésével + 2 frontier outpost segítségével) gyakorlatilag elkerítettem magamnak egy 1000 csillagos galaxis harmadát.
Itt a problémát az jelentette,hogy ennek a zónának a közepén(én a belső karon,ő kívül) csücsült a fentebb említett advanced startos AI a 14 bolygójával,én a tudomány fejlődése érdekében maradtam 6 bolygónál.
Meglett a battleship, este kipróbáltam egy gyors háborút, a 8.8k-s flottám ellenében jött 11.6-al.Egy kis átépítés és még 2 csatahajó + pár kísérő segítségével ezt el lehet verni (ha máshogy nem,csapdába csalod, a star fortress még kb 3 évre volt)
Viszont utána kellett volna még vagy 4 megismételt háború a kiirtásához,a közötte levő szünetekben pedig nyilván maradt volna a határok csinosítgatása valamint az 5 bolygós science directorate leirtása.Rá kellene magam venni a 600 alatti galaxisokra,azt még esélyes is befejezni
Felette általában amikor látom,hogy na innen már marad a hosszadalmas takarítás és a galaktikus krízis,beleunok, de közben mindig bevonz a játék egy új körre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- LEGO klub
- Windows 10
- Akciókamerák
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell PowerConnect 5548P 48 Port Ethernet Gigabit + 2 Port 10Gb SFP+ POE Switch - Több db
- SilentiumPC Astrum AT6V EVO TG ARGB ház eladó
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sophos AP55C - Access point - Hozzáférési pont - 5Ghz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felette általában amikor látom,hogy na innen már marad a hosszadalmas takarítás és a galaktikus krízis,beleunok, de közben mindig bevonz a játék egy új körre.