- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Kinek mi. Nem fps, ergo, nem fogsz lövöldözni benne.
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
De, itt percenként meghalhatsz, nincsen efektive, de hátrányod belőle.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):
[link]
Ja, és éppen belsőnézetre váltottam, de amúgy külső nézetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hardcore café
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nézzé jutúb videókat, gameplayokat. Többféle eszközöket használhatsz, vannak relative, de bénácskák (szerintem), mint a szánkó, ami kb olyan, mint az itthoni fa szánkó, de olyan terepen, ahol ép eszű ember a valóságban el se kezdene csúszni.
Billentyűzetről is lehet irányítani, de, szerintem sokkal élvezetesebb kontrollerrel. XBOX 360, XBOX One, Steam kontroller, ezekkel kipróbáltam, tökéletesen kezelhető. De, mutatok egy példát, billentyűzettel (saját videjó, de nem a nézettség miatt, 31 megtekintés eddig):