- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
rachmaninoff #6673 üzenetére
Akkor lehet hogy ezért nem látja a wifit, annyira nem értek hozzá, de tippre annyi adat lesz a memóriájában, hogy egy idő után "összezavarodik".
Nálam mindig ki van kapcsolva, eddig nem is volt vele bajom. -
yodee_
őstag
válasz
rachmaninoff #5430 üzenetére
Működik? Nekem tegnap elindult és azóta nem sikeülr működésre bírnom
-
yodee_
őstag
válasz
rachmaninoff #5428 üzenetére
Sajna a PSX verzió közel sincs a PC-hez
Van egy tök jó RIP, amit csak kitömörítesz és minden megy ,van zene és videó is.
jelszó: skpManiac
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
rachmaninoff #5248 üzenetére
Én régebben még Xboxon kezdtem el, de nem jutottam a végére. Szerintem egy nagyon jó játék lett így Magyarítva meg még jobb lesz
-
30z.Samu
félisten
válasz
rachmaninoff #4817 üzenetére
Köszi!
-
Lord Gabor
csendes tag
válasz
rachmaninoff #4811 üzenetére
A jobb oldali menüt a PS gomb + X megnyomásával el lehet érni, többi kontrollernél is működik a dolog (Xbox és Steam Controllernél az A-val).
-
30z.Samu
félisten
válasz
rachmaninoff #4811 üzenetére
Hogy párosítod össze a PS4 controller-el? Nekem anno Windows alatt nem ment, de láttam hogy nem lehetetlen.
-
30z.Samu
félisten
válasz
rachmaninoff #4212 üzenetére
Nekem sem ment jól, Cemu-val sokkal jobban megy.
-
30z.Samu
félisten
válasz
rachmaninoff #4205 üzenetére
Az működik, de nem Wii U Helper-el.
-
agaron
tag
válasz
rachmaninoff #4207 üzenetére
Ah így értem, oki. Köszi! 🙂
-
Aki21
aktív tag
válasz
rachmaninoff #4203 üzenetére
Köszi. Majd meglesem akkor mert nem igazán vágom most így amit írtál, nem azért mert nem jól írtad le hanem mert nem ismerem az eljárást. De youtube-n csak találok valami okító videót rá
-
agaron
tag
válasz
rachmaninoff #4205 üzenetére
Hm, ezt jo, hogy emlitetted, valamikor regen, mikor a BotW-ot akartam PC-n futtatni belefutottam ebbe: https://wiki.agilly1989.xyz/books/wiiu/page/usbhelper-usbhelperlauncher
Elvileg Linuxos valami is van hozza. Viszont ha jol ertem neked sikerult felrakni Deckre?
Most elutazok par napra, de ha hazajovok, tuti futok vele egy kort -
30z.Samu
félisten
válasz
rachmaninoff #4203 üzenetére
Na, Nekem meg az nem akart működni valamiért.
-
ripla
addikt
válasz
rachmaninoff #3845 üzenetére
Én ez alapján a Youtube link alapján feltelepítettem már a Battlenetet is:
[link]
A Diablo 2 Resurrected pl. így fest.
Mobillal fotóztam, szóval talán annyira nem jön át, de játék közben tökéletes és nagyon szép.
Amúgy World of Warcraft-et is futtattam rajta, konzolport addonnal, röccenés nélkül megy.
Igaz hogy a legújabb patchbe most raktak bele gyárilag konzol gomb támogató leosztást, de nagyon kiforratlannak tűnik még, szóval találtam hozzá egy évekkel ezelőtti konzolport addont, ezzel sokkal átláthatóbb. -
szilasz007
aktív tag
válasz
rachmaninoff #3425 üzenetére
Sorozatszám. Semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gyors Fujitsu Lifebook U727 Full HD üzleti laptop i5-7300U 8GB RAM, 256GB SSD, jó aksi,Win10,kamera
- Acer Nitro AN17 Gamer Laptop Ryzen7+ RTX 4050
- ASUS TUF FX504G Gamer laptop i5 8.gen/ GTX1050/ 12GB ram
- 147 Eladó Új Laptop HP Elitebook 660 G11 Intel Ultra 7 165H 1TB/32 GB DDR5 RAM 30 Hónap Garancia!
- MacBook Air
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest