Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
BigBlue69 #41772 üzenetére
Jó, nem "barát", hanem az öcsém
De így még sokkal rosszabb.
Gondolkodtam ezen is, de van már a fiókján aktivált játék, igaz csak egy Legend of Grimrock és jobban szeretném, ha minden egy helyen lenne neki.
Mindenesetre most egy darabig GFWL-es játékot nem kap, aztán ha majd kell valamihez legfeljebb azt regelem be másik fiókra.
Mindenesetre köszönöm, tudom, hogy hülyén jött ki a kérdés, de jó lenne végignyomni anélkül a RE5-öt coopban, hogy a ban miatt kellene aggódnia.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne.
Van egy GFWL-es accountom, amire a hétvégén aktiváltam egy Resident 5-öt, majd odaatam havernak, hogy tudjunk együtt coopozni.
Felvettem a barátlistára, ma viszont azt látom az előzményeiben, hogy a Dirt3 is megjelent neki ott, pedig az tuti nincs meg neki, szóval gondolom, hogy valami tört verziót szedhetett le.
Két kérdésem lenne:
1. Most szóltam neki, hogy ezt sürgősen hagyja abba, de mivel már látszik a profilján, hogy egyszer játszott vele, gondolom automatikus a ban, tehát erre a profilra, már nem érdemes vennem semmilyen GFWL-t használó játékot.2.Mivel a jelenlegi Steam fiókjához már megvettem a RE5-öt, így nem tudom simán megvásárolni újra ahhoz a fiókhoz. Van arra lehetőség, hogy a Steammel töröltessem, vagy újra kifizessem az összeget, hogy kapjunk egy új kulcsot, amit egy új GFWL-el accounthoz kötünk?
Előre is köszönöm.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg két géppel rendelkezek, két különböző városban. Az megoldható, hogy ugyan azt a Steam fiókot használjam mindkettőről, csak nyílván ha az egyiken mondjuk tesóm játszani akar, akkor én kilépek a másikról és vice versa.
Ezért nem jár ban?
köszi
-
CarajoEsp
senior tag
Egyébként volt valaki, aki eddig is használta ezt a Raptr-t? Mert igazán szívesen fogadnék valami magyarázatot, hogy ennek mi is az értelme pontosan.
-
CarajoEsp
senior tag
Torchlight 2-t vesz valaki Four Packban? Ha van meg hely beszallnek.
-
CarajoEsp
senior tag
És, hogy legyen ellenpélda, Cdprojekt, akiktol ma mar toltheto a Witcher 2 E. Edition. Igaz csak 17-tol lehet vele jatszani.
-
CarajoEsp
senior tag
Másnál is lehal a Steam, ha meg akarja nézni a képernyő mentéseit, eredeti méretben?
-
CarajoEsp
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ez a Raptr cucc jónak tűnik, majd megnézem.
Csak azért kell, hogy összehasonlítsam, hogy mennyivel rövidebb a Witcher 2, mint az egy
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
A Steam, csak a Store-ból vásárolt játékoknál nézi a játékidőt ugye? Így ha valamit utólag adok hozzá parancsikonként, ott max. annyit ír ki, hogy mikor játszottam vele, de a játékidőt nem ugye?
-
CarajoEsp
senior tag
Hülye kérdés lehet, de aki használja a Steamet és az Origin-t is, kérdés lenne, hogy Mass Effectet letöltöttem, mindkét helyről, viszont magyarítani szeretném. Mivel alapvetően nem nyúl az exe fájlhoz a cucc és single is, vajon melyik renszernek lenne kevesebb gondja a magyarítással? Csak azért kérdem mert az Origin fiókot nem igazán sajnálom, viszont azt halottam, hogy az Ea jobban odafigyel az ilyen dolgokra...
valakinek valami ötlete?
-
CarajoEsp
senior tag
Valaki szokta jatszani a Magickat. Felvennem, mert coopban jobbnak tunik.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok.
A Steam profilomhoz felvettem két nem Steam-es játékot.
Van arra lehetőség, hogy lecseréljem és ne csak a parancsikon apró képe jelenlen meg a Steam-en belül?
-
CarajoEsp
senior tag
Mondjuk az tény, hogy a szerencsén múlik, nekem 3 acc-om van és arra amelyiken egy kb. 1eurót érő játék van dobott eddig csak játékot és szenet, kupont még egyet se
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, nyertem egy Runespellt is
Egész jónak tűnik
-
CarajoEsp
senior tag
Azon gondolkodok, hogy a most leértékelt játékokból, van-e értelme beraktározni, fel tudom-e őket cserealapnak használni az akció végén...
-
CarajoEsp
senior tag
Valaki egy Dungeon Defenders four pakkot? Még a Section B-t is néztem, abból is van Four.
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Megvettem a Mass Effectet és bár nekem nem kellene a magyarítás, de családban vannak gondok az angollal, szóval fel szeretném rá rakni.
Ez menne is, az egyetlen gond, hogy egy Orosz, ámde teljesen hivatalos patchet kell feltenni a Steames verzióra, majd a magyar fájlokat. Mivel az Exe fájlban konkrétan nem módosít, nem multi, lehet nekem ebből valami gondom? Vagy volt már ilyenre példa?
Köszi
-
CarajoEsp
senior tag
Braid és Kotor megvéve, kérdésem, hogy akinek a Kotor megvan és esetleg laptopon játszana működik neki? Mert írják, hogy nincs WS felbontás a játékban
-
CarajoEsp
senior tag
Disciplies 2 Gold megnyerve
Egyelőre nem nézegettem milyen játék, azon gondolkodok, hogy ha valaki dob egy jó ajánlatot, elcserélném, valami más játékra
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
TazLeacher #14042 üzenetére
Igen, azt láttam, elméletileg megoldható az egy is magyar felirattal. Remélem a Dragon Age és a Morrowind is lesz akcióban, ennyi az össz kívánság
-
CarajoEsp
senior tag
Noh Mass Effect 1-2 beugrott, gondoltam lesz valami jobb vétel ma, de hát nem volt, így maradtak ezek, bár az fura, hogy Steamen nincs magyar felirat, EA-n meg nem lehet beregelni a ME1-et.
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, elfelejtette a Steam a bankkártyám adatait? Másnál is hiba, vagy csak engem tüntet ki?
jer1cho: Hehe...nem adtam meg még 1x, csak nem értem, hogy miért felejtette el? Volt már valakinek ilyen hiba?
-
CarajoEsp
senior tag
Noh 7 szénből, minusz 50%-os Bioshock 2 kupon
fasza...semmiresejó
-
CarajoEsp
senior tag
Nem tudjátok, hogy pl. a tegnapi háttérképet, honnan tudom elérni?
KubanitoS: Köszi, nekem pont a tegnapi kéne
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Ha adott két steam account, az egyiken rajta van egy játék, de időközben az összes többi játékomat a másik acc-ra vettem meg, van arra lehetőség, hogy átmozgassam azt az egyet. Pl. beküldöm a dobozképet, számlát, akármit?
Köszi
GoodSpeed: Ez eléggé sajnálatos
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, megnéztem a másik accal ott -50% Valve és egy szén jutott
-
CarajoEsp
senior tag
Én, csak egy -33%-os Valve-t kaptam és semmi mást, bár azt írja, hogyha megnézem, akkor automatikusan kapok még valamit
De úgy tűnik mégsem
-
CarajoEsp
senior tag
Aki esetleg megvette a DA: O Ultimate-t, tudna mondani arról valamit, hogy van-e benne magyar felirat? Mert van aki szerint van, van aki szerint meg nincs
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok