- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
brownus #3396 üzenetére
Hú tényleg jónak néz ki a Falling Skies.
Év Event-et, meg Fringe-et szoktam nézni. De a másodiknak szintén mostanában lesz vége.Esetleg van még a V. Csak, ahhoz meg alig találni rendesen időzített feliratot.
Esetleg jó, de szintén már régen befejezett sci-fi a Caprica, és a FireFly.Ha ezeken kívül valakinek van még valami más tippje, azt én is megköszönném ha elmondaná nekünk.
-
-
Hujikolp
őstag
válasz
brownus #2048 üzenetére
én 2 éve nyáron megnéztem. Kiszámoltam egyszer, olyan 6 és fél nap alatt le lehetne rendezni az sg-t (atlantisz nélkül) Megállás nélkül nézve. Újra kéne számolni a pontos időmennyiségért. De egyszer már itt is számolgattuk. Plusz akkor még az extrákat bele sem vettük az időbe, és filmeket. Szóval el lehet lenni
-
szumoo
senior tag
válasz
brownus #2048 üzenetére
Amikor először megkaptam havertól az SG-1 első 3 évadát, pár nap alatt lezongoráztam.
Igaz pár részt kihagytam mert láttam tv-ben, meg még nem melóztam és tudtam éjjel-nappal nézni.
Mostanában úgy csináltam, hogy ha várni kellett a köv. évad első részeire, akkor hagytam ez előzőnek az utolsó részeit és majd csak az újakkal néztem meg. Most is így fogom csinálni az Atlantis-szal. -
VladimirR
nagyúr
válasz
brownus #2048 üzenetére
ideiek kozul tudom ajanlani a The Middleman-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Hardcore café
- Éjszakai műszak
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest