Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• r4zer0919

tag

Én megvárom amíg kicserélik a motorját valami működőképesre.
    Még a játék elmenne, persze el van nyújtva mint a rétes de legalább unalmas is 90%-ban.
    Ez egy kiváló példa arra, hogy mi történik akkor amikor már az alapokkal nincsen rendben semmi.
    Megjelenése óta már kapott egy pát javítást, DE sajnos az FPS beszakadásokkal, lagokkal egyszerűen nem tudnak mint kezdeni, mert jönnek a peccsek de ezek ugyanúgy, ugyanott megvannak, maradnak.
    Felbontástól, grafikai beállításoktól, teljesen, maximálisan, függetlenül akad ugyanott ugyanúgy.
    De a legújabb felfedezésem, hogy ha a beállításoknál az alacsony késleltetést kikapcsolom akkor az npc-ket csak részben spawnolja a játék :D
    Majd jövök megyek a világban (kimondottan Akilan, a silók és a város között) majd egyszer csak bedob egy halom npc-t, és az egész beszakad, belassul, van, hogy kidob asztalra, összeomlik.
    Általánosságban az FSR3-al ultrán megvan a fix 80FPS, erre lockoltam.
    De sajnos nem tudja konstans, mondjuk még az is el tudnám fogadni, de, hogy szinte másodpercre megáll, belaggol, szinte befagy, bizonyos részeknél, efelett nem tudok átlépni.
    Tehetnek bele marsjárót, ürlényeket, örökéletet meg sört akkor is, sajnos a gyökereinél rossz az egész motorja úgy ahogyan van.
    A Steames vegyes értékelés pedig szerintem igen igen túlértékelt, és nagyvonalú.

Új hozzászólás Aktív témák