Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz myckey #3015 üzenetére

    "De lehet más abban leli örömét, hogy megy és keres valami klassz helyet a végtelenben, ami rohadt jól fest.( jól szól, nem is akárhogy, akármilyen atmoszférát teremtve )"

    Én ezt mindet értem, örülök neki, én viszont nem ebben lelem. Még egyszer, az én véleményem ez. Valószínűleg mindenki teljesen más háttérrel/tapasztalatokkal/személyiséggel ül le a játék elé és nem is ugyanannyit játszottunk vele. Abban is biztos vagyok, hogy ha valaki ezt 10 éves koromban mutatja meg (nem ma volt :D), amikor még zéró tapasztalatom volt játékokkal/komplexebb történetekkel, letettem volna a hajam. Vannak, akik nem játszottak még sok játékkal, így minden elem új nekik. Vannak, akik nem olvasnak sok novellát, könyvet, fantasy-t, sci-fit, stb., nem gondolkoznak a történetek struktúráján, azon, hogy mitől jó egy párbeszéd vagy a worldbuilding/pacing, illetve nem látták a kiemelkedő alkotásokat, így könnyebb őket lenyűgözni. Nekem azokkal a játékokkal a hátam mögött, amikkel játszottam, azokkal a történetekkel, amiket olvastam/láttam és azzal, amit keresek a játékokban, ez csak erős közepes egyelőre (úgy, hogy már a fentiekben leírt építős elemeket kukáztam). Másnak meg nem az a saját tapasztalataival. Ilyen egyszerű. Az, hogy ez trollkodásnak számít, meg vasvillával üldözve van, szerintem rohadtul vicces.

    Nem is értem, hogy ezt miért nehéz ennyire elfogadni, miért nem lehet konstruktív kritikát leírni a játékról a topic-jában vagy a tesztnél (ahol másvalaki 2 óra játék után már megmondta a tutit, hogy mások csak szőrszálhasogatóak) anélkül, hogy ez triggerelne valakit.

    Arról meg, hogy mennyire nagy a "változás" random bolygóról random bolygóra, lehetne mesélni. :D

    Na mindegy, hanyagolom a topic-ot egyelőre, majd ha végeztem a játékkal, majd meglátom, változik-e még a véleményem.

    Bad Pritt: Jah, 2 perc alatt lehet a játékból úgy képeket menteni akár photo mode-os ügyeskedés nélkül is, hogy az egyikre azt higgye aki nem ismeri, hogy valami next gen cucc, ami majd 2 év múlva jön, a másikra meg azt, hogy valami, ami már 10 éve elavult. :D

    [ Szerkesztve ]

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák