Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ10Đ4
aktív tag
Szia, LOTR!
Adott egy Win7 Ultimate PC és ue. Laptopon.
UPC wifi-s modemmel összekötve.
Laptop wifi-n, a PC kábelen kommunikál.
Nem látják egymást egyik menüpontban sem.
Viszont a hálózat meg van a két gép között és egy patch (1.15.2) van fent.
(adatok küldözgetése céljából már össze lettek hangolva.)Esetleg tanács?
Köszönöm,
Márton -
LOTR
addikt
a sok tanács mellet én is írnék vmit:
1.- IPX fölösleges, régi szabvány, használjatok UDP-t
2.- a StarCraft elég ''primitív'' lan-os alkalmazás(ezt arra értem, hogy viszonylag egyszerű a beállítása), ha a két gép látja egymást pl total commanderben, akkor az udp-s játék 99% hogy megy, ha mégsem, akkor nem egyforma verziótok van telepítve
ha még mindig nem megy, akkor írj le mindent pontosan, majd megoldjuk -
Hujikolp
őstag
Nem lenne egyszerübb UDP-n keresztül jáccani? Ha mind a két gép fogad meg küld infót akkor lehet jáccani UDP-n. Ha nincs fenn a multinál akkor tölcsed le a bw-1.12-es pecset és ott van. Mi mindig igy jáccunk hálóba mert nekünk sincs ipx-ünk. Én ezt tudom ajánlani.
-
mr.ki
aktív tag
Az asztalon általában kinnt van a hálózatok parancsikon. Azon jobb klikk, majd a megjelenő menüben válaszd a hálózati meghajtó csatlakoztatást. Ekkor választhatsz egy csomó
meghajtó betűjel közül. Javaslom, hogy a vége felöl válassz. Az összekapcsolt gépeknek ugyanaz kell hogy legyen a hálózati meghajtó betűjele. Pl.:''z'' vagy ''x''
[Szerkesztve] -
mr.ki
aktív tag
Az ún. hálózati meghajtót állítsátok azonosra.Pl.:z;én is jártam már így
-
Dávidxxx
aktív tag
Nem tudna valaki segíteni?
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Eredetiben megvan a Starcraft + haveromtól is elkértem az ővét ami szintén eredeti egy otthoni ''helyi'' játékhoz. A két számitogép háló kártyával van összekötve. Na most amikor rámegyek arra h multiplay és azon belül, hogy LAN-on azt írja h nem észlel kapcsolatot, pedig mással simán lehet játszani. Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest