Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
Én inkább a jelentősebben szót használnám a kicsit helyett.
1-2 hónapja hétvégén még 10-15-en toltuk a TS-ről is ahova kerültem, most már jó ha legjobb esetben is 6-an vagyunk, de van amikor még egy 4 fős HvV sem jön össze, illetve HvV-n feltünően gyakran jönnek szembe ugyan azok a nevek nap nap után, ami egy egészséges játékosbázis mellett nem kellene megtörténjen.Persze ez PC, valaki egyszer azt állította hogy konzolon többen játszanak.
-
warcat
veterán
Nincs, a battlefieldtracker készítőjének a válasza szerint két dolog kell hozzá:az ő ideje,türelme a megfelelő scraping tool leprogramozásához, illetve Dice-tól olyan API amin keresztül lehúzhatóak ezek az adatok adatbázisba.Na ez utóbbi nincs támogatva Battlefront II-ben.
-
-
whitezo88
nagyúr
Majd fél év és végleges verzió lesz ahogy a battlefieldeknél... BF1nél is kellett vagy fél év a privát custom szerókhoz. A mixed (vegyesen basic és dlc mapok) Dice serverekhez meg egy év (!). Ráadásul úgy hogy ezt a privát szervereken már megcsinálták előtte.
A szarkardok sajna win more cuccok, aki béna az tripla epiccel is az lesz, aki jó annak meg nagyon durván számít. Főleg a tisztán buff lapok (dmg, hp, stb ). Vadernél azért pl nem mindegy hogy ott a +20% HP lap, meg a képességeire a többi. Rey-es Falconnál is van build ami a legmasszívabb hajóvá teszi (Wookie copilot + javítás buff, ami a Deluxos ládából esik Epic)
-
Locutus
veterán
Vagy a minimum, hogy ping alapján szűrne a server browser. Mert jelenleg emiatt lagolnak sokan, engem is dobott be ilyen szerverre. MIntha nem is érdekelné hol vagyok helyileg a szerverhez képest, és mennyi a ping.
Amúgy én úgy veszem észre, hogy a játék inkább a casual player felé orientálódik, és egyáltalán nem a battlefield irányba. Amivel nekem speciel nincs gondom, mert manapság már amúgy is nagyon kevés időm van játszani, szal csapatot összeszedni, stratégiázni már kedvem sincs. A 10 próba órám alatt ea accessel egész megkedveltem a játékot, de való igaz, hogy az alap karakterek és fegyverek baromi gyengék, azokhoz képest, amit pénzért bevásároltak sokan elsőre. Szóval a kezdő játékos hatványozottan gyengén indul, de így egy hét után már sikerült akár a top3-ba is bekerülnöm.
Ugyanakkor továbbra sem érzem úgy, hogy nekem ez jelen formájában megérne több mint 50 eurót. Szóval most pihentetem. Talán majd a karácsony fele érkező új tartalmak, és patchek láttán rászánom magam, de egyelőre nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest