- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
gerisz23 #9496 üzenetére
Ha van veled egy sci akkor nem gond,lényeg hogy legyen 2db bo után pajzs alá lövős doffod,és skillezett fire on my markod.Simán aprítod buffok nélkül,beszarik és remélhetőleg elnyomja a TT-t,amikor 2secnél jár elkezdesz fullra felbuffolni,és akkor eresztesz bele mindent,még a legkomolyabb healer tank is majdnem beledöglik,rögtön kilőni a legjobbakat nem nagyon lehet csak vape hajóval.Sci azért kell mert ha rárak még egy sensort meg egy snb a te támadásod előtt akkor biztos kitudod szedni rögtön,csak figyelni kell az időzítésre és arra hogy lehetőség szerint a TT ne legyen rajta és épp előtte járjon le.Tegnap Hank-et szedtem ki egymagam,pedig ő a legjobb healerek között van és rohadt jól bírja,simán tatja magát percekig 2-3 hajó ellen is,ha nem időzitettem akkor 10%-ot se tudtam leszedni,szóval kb ennyit jelent.Persze lehet hogy hiába minden mert keel'el is leszedi a debuffod,szóval hiába a TT hiánya még mindig lehet hogy leszedi a dupla debuffot,szerencse is kell hozzá.
Nem tudom ki hogy van vele,de engem csúnyán kurogat ez az up..nem is merem már számolni mennyi ec-t meg dilit öltem bele,semmi se ment el,DBB-al is már 16%nál járok ultra esélyre és még mindig nem adja pedig VI óta uppolom,konkréten patch óta egy darab UR-t se gyártottam,biztos véletlen.
És az ur-en kívül kb nem is megy semmi,fegyverek padló áron fel se rakom már őket mert felesleges olyan filléresek,gondoltam gyártok majd superior tech-et,ezért nekiálltam dhcket gyártani hogy kihuzzam a cannont gyorsan,ezzel még baj se lenne mert jókat kapok tényleg,accx2 rapid stb,de már többe kerül legyártanom mint amiért egy simát eladok,sőt ha nem critel majd a superior cannon tech akkor annyiért gyártom majd amibe exen kerül kb,50k-t ha nyerek rajta sokat mondok,drága minden material hozzá,pedig a komponenseket is gyártom magamnak.Nem is tudom mivel fogok bizniszelni a jővőbe mert ezt a dobozos fegyo dolgot kb kinyírták az uppal,kicsit kezdek fosni hogy csóró leszek a végén tényleg,3 cell shipet is eladtam már a napokba hogy legyen pénzem,nulla bevételem van kb és naponta 30-40m-t elköltök.Lehet én vagyok csak szerencsétlen most,vagy másnak se hányja az ur-t úgy mint előtte?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest