- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Konfigos #8923 üzenetére
A TRB-nek fix dmg és shpenx4 szorzója van, a 6. lehet bármi, én crtd-t vettem, ha már crit akkor legyen nagyobb, ezért került 60-ba, a sima crth vagy dmg lett volna 48 körül mikor vettem.
Iszonyat OP, kipróbáltam ground pvp-n ismerős ellen, kilövöm pajzs alól általában mire közel érne.
Borg groundon így mehetek a sokadik nem használt karival is, akinek nincs semmi szettje, mert nem kell remodulálni, nem adaptálnak kinetic sebzést, taccal felbuffolva pedig csak pár lövés egy heavy tac, az eddigi rekord 2621 volt pajzs alá egy elite tacra.Akkor vettem meg, amikor romulán markot farmoltam az egyik karimmal, 2. rész, ki kell szabadítani a 6 romulánt, felbuffolok mindent taccal, lövöm az elachi bétát, és szép lassan megy le a pajzsa csak, kín szenvedés, másik ilyen csoportnál odaállt mellém a srác egy ilyen rifle-el, rálőtt egyet a bétára és annak annyi is volt, utána a többi is 1 - 1 lövés volt neki, igen, azoknak nem sok hp van, vicces volt azzal a fegyverrel.
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #8923 üzenetére
Én több karival húzom egyszerre az R&Dt,Beam meg dhc 2-3 karinál 8 a többi meg összevissza,épp ahogy volt doffom.Gyártani még nem próbáltam,de inkább arra alapozok hogy több karival csinálom majd egyszerre,hátha crittel vagy ilyesmi.Zen ára meg napról napra feljebb megy:/
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest