- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #33625 üzenetére
De azt tudod, hogy mennyivel erőforrás pazarlóbb így fejleszteni ugye? (ezt CR is elismerte) Nem ugyan azt írtam. Szerinted ha holnaptól 1 cent se folyna be, akkor is be tudnák fejezni a játékot. Én ebben kételkedem. Ráadásul nem vagyok meggyőződve, hogy egyszerűbb megfelelni 1m backernek mint egy 12 fős igazgatótanácsnak. Szóval jah, szerintem így sokkal nehezebb fejleszteni, de remélem a végeredmény is annyival jobb lesz, vagy legalábbis jobban az igényeinkhez lesz igazítva.
(#33626) nowan: Az első pár missiont ígérték idén karácsonyra, ez szerintem simán tartható. Lévén single és valószínűleg a nagy része tutorial meg a sztorit vezeti be. A mocapet láttuk hogy megcsinálták, a forgatókönyv régóta készen van, nem látom mi akadálya lenne összerakni azt a kb fél - egy órás játékot ami az első pár küldetést jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Drum 'n' bass
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest