- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
Drenadar #24541 üzenetére
Ezt a változtatást nekem bíztató. Amikor játszottam, a gimball nélküli módban egérrel jobb voltam... engem nagyon zavart, hogy egy darabon csak a fegyver mozgott, utána meg hirtelen az egész hajó megindult...gyakorlatilag volt egy dead zone az irányításban...Minden játékot azzal kezdtem, hogy fixáltam a fegyvereket.
-
Diopapa
addikt
válasz
Drenadar #24541 üzenetére
Tudom nem vigasztal, de Elite-ben is úgy van, hogy ha gimbalost akarsz feltenni, akkor mindig egyel kisebb méretűt kell választanod.
más... egy kis infó a ptu patchről. (röviden: nemsokára lesz új build ami már jó lesz elvileg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.22 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest