Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Azóta hál istennek minden érettségi forrás jó volt. Szerintem ott valamit elcsesztek. A másik dolog, előre félek attól, hogy kitől fogok kapni az MySQLhez adminpwt, mert kétlem, hogy az ott jelenlévő magyaros/matekos/földrajzos felügyelőtanár tud majd nekem ebben segíteni..
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
csvként megnyitottam libreoffice calcban ott frekvencia és teljesítmény oszlopot kijelöltem és átírtam a cellaformátumot standard magyar számról standard amerikaira és utána normálisan beimportálta. Pedig a kettő teljesen ugyanúgy néz ki
Nem kellett pontozni, se semmi.Ha véletlenül előjön az érettségin legalább tudom mit kell tenni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
beni26k
csendes tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ha a Basenél nem MySQLt használok, hanem a gyári HSQL motort, akkor simán engedi decimálissá való változtatást. Itt valami SQLel van. A másik dolog, hogy egy későbbi érettségiben, a 2013-masban is van egy olyan tábla, amiben területek vannak, vesszővel (pl 1215,36) és ott engedi importálni decimálisba, pedig ott is MySQLt használtam. Kipróbálom majd a ponttá alakítást előtte excelben (csvként importálom excelbe utána beillesztem basebe). Mindegyik szöveg UTF-8 kódolású.
-
beni26k
csendes tag
Beteszem ide is, hátha valakinek van valami jó ötlete.
Probléma:[link]
Többször is letöltöttem a forrásfájlt de mindig ugyan ez a hiba. Csak szövegként fogadja el, számként, decimálisként nem tudom importálni. MySQL 5.6.22
Ez miért lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem kellett pontozni, se semmi.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)