Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tanácsot.
Igazából már azt gondoltam, készen vagyok, mehet élesben a weblap (és vele az adatbázis), csak eszembe jutott, megnézem, hogyan viselkedik majd x év adatfelhalmozódása után. És mint kiderült, nem jól...
Szóval tényleg át kell alakítanom, mert így nem lesz jó hosszú távon, és most még bármit csinálhatok vele, bárhogy alakíthatom, mert még csak tesztfázisban van (bár már 1-2 hét múlva küldtem volna bevetésre). Viszont igazad van, ennek tényleg újra neki kell ülni. De sajnos úgy látszik, egyedül én ehhez kevés vagyok. (Így is csodálom, hogy saját erőből (plusz a Ti segítségetek itt, plusz Stackoverflow, plusz W3Schools stb.) fel tudtam ezt építeni, elég sok ez (HTML, CSS, JS, PHP, SQL) egy embernek (nekem legalábbis), úgy, hogy még működjön is).
Szóval talán segítséget kellene kérnem (fizetőst, egy hozzáértőt pár óra szaktanácsadásra), hogy az alapok stabilak legyenek.
Mert hát ahogy írtad is, ilyen csepegtetett infókból nem fog összeállni a kép, és amúgy sem veletek akarnám megoldatni a felmerült problémákat.Ha esetleg tudtok ilyen szolgáltatást, akár itt, akár privátban jelezzétek, kérlek. (Elképzelésem szerint) óradíjban, megmutatom, hogy működik az oldal, ezt hogyan szolgálja ki jelenleg az adatbázis, ő pedig elmondja, mi és miért nem jó, javítjuk, teszteljük, és örülünk.
Mert logikázhatok én itt egyedül (a Ti segítégetekkel, amit ezúton is köszönök), de ha rossz a logikám, amiből indul az egész, akkor csak az időt húzom a semmire.
Viszont azt amúgy továbbra sem értem, hogy az alap lekérdezéssel miért ilyen piszok lassú, ha egyszer már indexelve is van, és LIKE és kategóriák a közelben sincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs