Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tanácsot.
Igazából már azt gondoltam, készen vagyok, mehet élesben a weblap (és vele az adatbázis), csak eszembe jutott, megnézem, hogyan viselkedik majd x év adatfelhalmozódása után. És mint kiderült, nem jól...
Szóval tényleg át kell alakítanom, mert így nem lesz jó hosszú távon, és most még bármit csinálhatok vele, bárhogy alakíthatom, mert még csak tesztfázisban van (bár már 1-2 hét múlva küldtem volna bevetésre). Viszont igazad van, ennek tényleg újra neki kell ülni. De sajnos úgy látszik, egyedül én ehhez kevés vagyok. (Így is csodálom, hogy saját erőből (plusz a Ti segítségetek itt, plusz Stackoverflow, plusz W3Schools stb.) fel tudtam ezt építeni, elég sok ez (HTML, CSS, JS, PHP, SQL) egy embernek (nekem legalábbis), úgy, hogy még működjön is).
Szóval talán segítséget kellene kérnem (fizetőst, egy hozzáértőt pár óra szaktanácsadásra), hogy az alapok stabilak legyenek.
Mert hát ahogy írtad is, ilyen csepegtetett infókból nem fog összeállni a kép, és amúgy sem veletek akarnám megoldatni a felmerült problémákat.Ha esetleg tudtok ilyen szolgáltatást, akár itt, akár privátban jelezzétek, kérlek. (Elképzelésem szerint) óradíjban, megmutatom, hogy működik az oldal, ezt hogyan szolgálja ki jelenleg az adatbázis, ő pedig elmondja, mi és miért nem jó, javítjuk, teszteljük, és örülünk.
Mert logikázhatok én itt egyedül (a Ti segítégetekkel, amit ezúton is köszönök), de ha rossz a logikám, amiből indul az egész, akkor csak az időt húzom a semmire.
Viszont azt amúgy továbbra sem értem, hogy az alap lekérdezéssel miért ilyen piszok lassú, ha egyszer már indexelve is van, és LIKE és kategóriák a közelben sincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Pánik a memóriapiacon
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest