- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wildrain
addikt
Először is kösz a segítséget
, másodszor pedig megkérlek, hogy értelmezd, amit írtam. Nem adatbázist, hanem szervert nem tudok létrehozni. Ha tudnék szerverhez kapcsolódni, akkor az adatbázis létrehozása már sima ügy lenne.
A fősulin tanulok adatbáziskezelést, és most vizsgáznék belőle, így felraktam az otthoni gépemre a tanulóverziót, de mivel a telepítés, beüzemelés szóba sem került órán (nyilván az ilyenről csak olyan mértékben volt szó, hogy "Indítsák el a programot, a bejelentkező ablakon kattintsanak a Connect-re"), így itt el is akadtam. Szóval nem az sql parancsokhoz vagyok hülye, hanem a program telepítéséhez, beüzemeléséhez.
Egyébként sem biztos, hogy rosszul csinálok valamit, lehet, hogy a program rosszul települt, de sajna nem tudom, hogy hogyan kellene kinéznie az első használat során.Szóval ha kielégítettem a kíváncsiságodat, akkor akár segíthetnél is, hiszen arrogáns kérdésedből arra következtetek, hogy neked ez simán menne... Előre is kösz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- PlayStation 5
- Knights of honor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, másodszor pedig megkérlek, hogy értelmezd, amit írtam. Nem adatbázist, hanem szervert nem tudok létrehozni. Ha tudnék szerverhez kapcsolódni, akkor az adatbázis létrehozása már sima ügy lenne.