Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
MySql-lel (pedig 5.6-os verziót használunk per pillanat) sebesség tekintetében nekem is rossz tapasztalataim vannak. De lehet, hogy csak én nem értek hozzá eléggé. Konfigoltam, hangoltam, de igaziból nem nagyon lett jobb.
MS is ad rengeteg kedvezményt, az hogy papíron mennyibe kerülnek csak egy dolog.
-
mikor legutoljára az ora.hu-tól kértem árajánlatot egy projektre, olyan számokat mondtak, hogy leestem a székről. megcsináltuk postgressel, erre elkezdtek kötözködni, hogy miért nem ora. hát azért, mert a teljes költségvetés hatszorosát kellett volna csak a db-re kiadni.
arra a feladatra, amire nekem kellett, a gyalog mysql gyorsabb volt, mint a gyalog pg, de elkezdtem behangolni mind a kettőt és a végén a pg porba alázta a mysql-t, pedig a mysql 8-as raid0-n volt, a pg meg sima diszken. akkoriban a mysql még tudott raidet, azóta ezt nem néztem.
már most tudom, mi lesz a következő néhány hsz tartalma

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest