Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Lesz?
tizenx éve ezzel foglalkozok, és ebből élek, több szálon az rendben, nem egy valamihez értek nagyon, hanem a legtöbb igényelt munkát el tudom látni, és ennyi. Az hogy a msql legbelsőbb bugyraiban nem tudom, hogy a key, és a create index között van e időben vagy eljárásban különbség, nem okozott gondot még
A legtöbb programozási nyelvet angolul tanultam én, az megvan, hogy mit kell nézni, meg bambulom a példákat, és ha átírok valamit mi változik szenvedések, viszont egy-egy komolyabban megfogalmazott mondat fölött átsiklik a tekintetem, ezért jobb, ha megkérdezem, de már kezdem megbánni 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tizenx éve ezzel foglalkozok, és ebből élek, több szálon az rendben, nem egy valamihez értek nagyon, hanem a legtöbb igényelt munkát el tudom látni, és ennyi. Az hogy a msql legbelsőbb bugyraiban nem tudom, hogy a key, és a create index között van e időben vagy eljárásban különbség, nem okozott gondot még
A legtöbb programozási nyelvet angolul tanultam én, az megvan, hogy mit kell nézni, meg bambulom a példákat, és ha átírok valamit mi változik szenvedések, viszont egy-egy komolyabban megfogalmazott mondat fölött átsiklik a tekintetem, ezért jobb, ha megkérdezem, de már kezdem megbánni