Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Amennyire én értettem, rákényszerítik a Linux-környezetet, amiben használnia kell a meglévő, ósdi fosadék rendszert, ami alapvetően MS-alapú, és jelenleg egyszerűbb hozzátákolni némi plusz PHP-kódot, hogy elérje/módosítsa az adatokat, mint az egészet átültetni egy totál új rendszerbe (új adatbázist használva, új alkalmazást fejlesztve), mivel az új rendszer fejlesztése, a régi lelövése épp túl nagy időbeli és anyagi befektetést igényelne. Nyilván ő sem szívesen választotta ezt a gányolást, de ha ez van, hát akkor ez van... ne oltsd le szegényt azért, mert időszűkében kényszermegoldást választ, valószínű, hogy rövidebb alatt sikerült működő tákolmány megoldást találnia, mint amennyi idő alatt egy új rendszert kialakított volna, tulajdonképpen nem ő a hibás azért, hogy kapott egy szar feladatot, egy gány adatbázist és egy szar alkalmazást.
Feltételezem és remélem, hogy majd áttérnek normális rendszerre. -
wolandino
tag
válasz
martonx
üzenetére
Mert nem rajtam állt a dolog, és amúgy adva van a Linuxos környezet még pár MS-es egység van, amelyek folyamatosan ki lesznek dobva, csak közben meg kell küzdeni azokkal, akik anno ezeket telepítették, és meg kell értetni velük, hogy az új megoldás legalább azt fogja tudni
A PHP-val amúgy nem tudom mi a baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Feltételezem és remélem, hogy majd áttérnek normális rendszerre.