Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Adott egy kulfoldi fejlesztesu programcsomag, ami InterBase adatbazist hasznal.
Problemam az, hogy akarhanyszor adatbazis hiba van, es kikuldom a gdb fajlt a fejlesztoknek, akkor mindig kulfoldi nyelvu adatokkal kapom vissza a javitott adatbazist.Kaptam a fejlesztoktol egy nagyonhosszu SQL fajlt, ami tele van UPDATE-ekkel, es vegignyalazza az adatbazist, mindent atirva angolra.
Ezt megelozendo le szeretnem menteni a mostani _magyar_ adatbazisom tartalmat, hogy ha gond van, akkor egy SQL szkript lefuttatasaval visszairna az adatokat magyarra, mert nincs kedvem fel napokat ezzel az adatbazis kezi buheralasaval szorakozni.IBExperttel kinlodok egy jo ideje, extract metadata opcioja priman mukodik, csak eppen ilyen formaban hozza letre az SQL fajlt:
INSERT INTO COUNTRY (ID, CODE, NAME, CLASSIFIER, CATEGORY, ENABLED, CODE2, INFO, PARAMSTR) VALUES (36, 'AO', 'ANGOLA', '024', 8, 1, 'AO', '', '');Ha ezt megetetem az InterBase SQL futtatojaval, allandoan hibat dob, hiszen mar letezik ilyen sor.

Nekem valami ilyesmi formaban kellenenek:
UPDATE COUNTRY SET
CODE = 'AO',
NAME = 'ANGOLA',
CLASSIFIER = '024',
CATEGORY = 2,
ENABLED = 1
WHERE (ID = 36);Letezik erre valami _jo_ program, ami ilyen UPDATE queryket general a meglevo tablakbol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest