Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezen felröhögtem :)
-
I02S3F
addikt
Hogy legyen pozitív post is, én eléggé elégedett vagyok a szolgáltatással! Ha valami szám megtetszik, de nem nagyon, akkor nyomok rá egy "számalapú rádió oldalt" vagy mit és jön sorba a hasonló stílusú zene.
A stílusokat hangulatomnak megfelelően tudom váltogatni.
Mondjuk a playlistek egy része nekem nem ad jó számokat.
-
-
I02S3F
addikt
válasz
szildavid90
üzenetére
Szia! Te szerintem a Kedvencek mappát találtad üresen és a Kedvelt dalok mappát keresed.
-
I02S3F
addikt
Van a Spotify-ban olyan vizuális animáció, mint ami a Winamp-ban volt? (Ami zenére mozgott)
-
I02S3F
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem-e a hallgatott stílustól függ az ajánló algoritmus megfelelősége?
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+1
-
I02S3F
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen.
-
I02S3F
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem ennek az az értelme, hogy nem ismétlődik sokat egy szám, mert bevallom jó-nagyon jó egy-egy szám, de túl sokszor, azért nem jó meghallgatni.
Aweriot: Ok!
-
I02S3F
addikt
válasz
üzenetére
A mai mobilinternet árak mellett mennyibe kerülhet a lossless típusú zenék hallgatása? Mert a legjobb minőségű flac összehadonlítva a legjobb mp3-hoz, 16 szoros méretkülönbséget jelent. Bár eszembe jutott, hogy a korlátlan zene adatforgalom 6-7-800 ft körül van a Telenornál. Márcsak egy jó fejhallgató szükséges. És a többszáz millió számot flac-ban tárolni is egy műszaki kihívás és költség.
-
I02S3F
addikt
Piszkálta a csőrömet, úgyhogy előfizettem. Soundcloud-ot hallgattam korábban, de a Spotify hamarabb és jobban kiismerte az ízlésemet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.