Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Sajnos nem tudom. De: nálam csak playlist-ek vannak, letöltött, elmentett zene nincs. ??
-
Swenk
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálam:
Tárhely-Spotify:
Összesen: 1,48GB
Alkalmazás mérete:189MB
Felhasználói adat: 1.29GB
Gyorsítótár: 89,03MBverzió: 9.0.86.1358
-
Swenk
aktív tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
én is észreveszem a különbséget..., ezért szeretnék 24bites zenéket a spotin is.
-
Swenk
aktív tag
válasz
unravel
üzenetére
ATidal hangja általában lágyabb, talán kevesebb dinamikával, puhábban szól, kicsit sterilebb, ahogy én hallom.Közvetlenül ráindítva a Spotira, olyan mintha a másik szobából szólna egy nagyon tiszta, lágy zene. A spoti harsányabb, dinamikusabb, talán szélesebb színpaddal. Én úgy érzem, hogy sztereóbb egy kicsit.
Kár, hogy valójában nincs 24 bit zene-ez egy "apró" füllentés részükről -mert a 24 bit-tel még jobban szólna. Én abban bízom, hogy talán majd valamikor tényleg lesz.
-
Swenk
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez: "Ez a kiváló minőségű hang szinte minden dalhoz elérhető a Spotify katalógusában, " Alig van 24 bites zene. A 24 bit nagy előnye a jobb dinamika, többek között. Ebből alig van sajnos.
-
Swenk
aktív tag
ez megint egy kis "torzítás" a Spoti részéről:
"A Spotify mostantól 24 bites, nagyfelbontású (HiFi) audio streaminget kínál a Lossless funkcióján keresztül., amely akár 24 bites/44,1 kHz-es FLAC formátumú hangot is képes továbbítani a prémium felhasználóknak, nagyobb részletgazdagságot és gazdagabb hangminőséget biztosítva a hagyományos streaming formátumokhoz képest. Ez a kiváló minőségű hang szinte minden dalhoz elérhető a Spotify katalógusában, fokozva a zenehallgatási élményt a kompatibilis eszközökkel és vezetékes fejhallgatóval rendelkező felhasználók számára.
Ez így nem igaz. -
Swenk
aktív tag
válasz
ggeleven
üzenetére
Igen, nekem is aktív.Szerintem a 16 bit 24 bit különbséget jobban észre lehet venni a zenében, mint a 44.1 vagy magasabb mintavételezési frekvenciát.Az a lényeg, hogy milyen volt az eredeti forrás minősége. És persze kell hozzá megfelelő eszköz is, amelyik érzékeltetni tudja, hallhatóvá teszi a különbségeket. Szerintem a 44.1Khz 24 bit átlagos minőségű eredeti zenéhez, átlagos minőségű eszközön megszólaltatva teljesen jó. Amúgy megemelném a kalapom az előtt a Fül előtt, amelyik meghallja a 192 és 96 közötti eltérést zenében.

Sajnos én nem nagyon találtam 24 bit-es zenét a kínálatban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest