Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Youtube Music-ról tértem át Spotira.
Van egy funkció, amit mintha nem találnék Spotin, de YM-on voltés nagyon hozzá szoktam.A kedvelt dalok alapján YM-on van olyan opció, hogy Egyveleg indítása.
Ezt azért szerettem, mert többféle stílusú, nemzetiségű zene fel volt véve és azt így jól keverte, egyvelegbe ha újat adott és tetszett azt is felvettem így folyamatosan bővült....Spotin rádiót a Kedvelt daloknál nem találok, csak előadókhoz. De nekem épp az lenne a lényeg, hogy olyan egyveleg/rádió ami az összes kedvelt zenéim alapján generálódik.
A napi mixekkel is az a baj, hogy az 1es pl magyar nyelvű x stílus, 2es az angol nyelvű x stílus, 3as az magyar nyelvű y stílus ... stb
Nekem meg az kéne vegyesen játsza a kedveléseim szerint.Ha a kedvelt dalokat indítom, akkor meg ugye csak az ott szereplőket játsza így újakkal nem találkozok, nem bővül tovább a lista.....
Remélem érthető a problémám

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest