Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Tettem egy próbát az ingyenes Apple Music-kal, hátha tudok kicsit faragni a költségeken és a "jobb" hangminőség is érdekelt. Nos, elég hamar megbukott a dolog...

1.) Az átköltözést a playlist-ekkel még meg is oldottam elég könnyen, pár magyar előadó zenéi azonban nem voltak fent, akiket kifejezetten szeretek hallgatni. Nem örültem, de ezen még túl is tudtam lépni.
2.) Az AM desktop alkalmazása valami botrányosan szar. Hiába túrtam 2 napig a netet, nem találtam megoldást arra, hogy a számok ugyanolyan hangerővel szóljanak a legjobb minőségben letöltve. A hangerőszintek ugráltak a minimum szinten is ordítótól a max szinten is halkig függetlenül, hogy mi volt bekapcsolva a beállításokban. Mivel legalább annyit használom így a Spotit, mint fülesen, ez már vállalhatatlan volt számomra és tovább már nem is volt kedvem tesztelni.
Szóval szvsz lehet szídni a Spotit meg minden, nem hibátlan ez a szolgáltatás sem, de az AM-től még mindig messze jobbnak érzem összességében...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Túraautó topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs