- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Néhány hete vettem észre ezt az intelligens véletlen sorrendet, akkor ki is próbáltam, egy olyan lejátszási listában, amiben csak egy előadó volt. Akkor tett is be ettől az előadótól más számokat, valahol írta is, hogy ez az inteligens lejátszási listából származik, szóval látszott, hogy melyik szám nincsen benne a saját műsorlistámban. Utána folytatta az eredeti listát, vagy 5 számonként bedobott egyet. Ez még tetszett is, és pár napja jött, hogy teljesen random számokkal folytatódott, és az eredetihez már nem is tért vissza. Utána hiába kapcsoltam ki ezt, nem javult meg, csak ha manuálisan kitöröltem a számokat. Szóval szerintem ez nem az intelligens játéklista, valami más volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest