Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Néhány hete vettem észre ezt az intelligens véletlen sorrendet, akkor ki is próbáltam, egy olyan lejátszási listában, amiben csak egy előadó volt. Akkor tett is be ettől az előadótól más számokat, valahol írta is, hogy ez az inteligens lejátszási listából származik, szóval látszott, hogy melyik szám nincsen benne a saját műsorlistámban. Utána folytatta az eredeti listát, vagy 5 számonként bedobott egyet. Ez még tetszett is, és pár napja jött, hogy teljesen random számokkal folytatódott, és az eredetihez már nem is tért vissza. Utána hiába kapcsoltam ki ezt, nem javult meg, csak ha manuálisan kitöröltem a számokat. Szóval szerintem ez nem az intelligens játéklista, valami más volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Formula-1
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hardcore café
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest