- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Elkezdtem nemrég Spotify-t használni. A következő a "problémám".
Elkezdtek jönni e-mail-ek, hogy bejelentkeztem innen-onnan. Bangladesh-től USA-n keresztül egészen Thaiföldig mindenhonnan.Facebook fiókkal csináltam a spotify accomat. Az fb accomat kizárt, hogy bárki is megszerezte, minden létező módon be van biztosítva.
Nem látok furcsaságokat a zenelistámba. Semmi ismeretlen zene vagy playlist. Csak, amiket én hallgatok.
Be akarnám állítani az eszközjelszót a Spotify-on, viszont a facebookom még a régi "vipmail"-es időkben készült. Szóval a login-om az vipmail-es. Na oda a spoty-tól nem jön semmilyen email. Nem mellesleg most kellett újra generálnom azt az email fiókot, ugyanis inaktiválta a vipmail, mivel évekig be se léptem.
A facebookon már új (gmailos) email cím van megadva. A loginom is ezáltal megy. Viszont a Spoty-ban még a vipmail-os látszik.
Ezek ismeretében a kérdésem a következő.
Kell ezekkel az email-ekkel foglalkoznom? Ha lejár a három hónap premiumom szeretnék rá előfizetni, de ez így aggasztó kicsit.
Ha igen...hogy tudnám rávenni a spoty-t, hogy már az új Email-em legyen neki a nagy "Ő". Megváltoztatni spotyn belül nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest